Nyheter

Vi söker ekonomer till EkonomiGruppen Almgren AB

EkonomiGruppen är en redovisningsbyrå som levererar tjänster inom redovisning och bokslut, fakturahantering, rådgivning, löner och skatter.  Vi fungerar som kundens ekonomiavdelning eller tar hand om valda delar. Vår byrå finns på två orter i Sverige: Göteborg och Lidköping. Vi söker nu två nya ekonomer till vårt lidköpingskontor som ersättare för ett par av våra medarbetare som kommer att sluta hos oss under hösten/vintern. Vi rekryterar även till göteborgskontoret, med tillsättning något senare under hösten.

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom sköter du självständigt all redovisning för våra kunder som framförallt består av små och medelstora bolag. Arbetsuppgifterna består av redovisning, bokslut, årsredovisningar, löner, moms, skatter samt deklarationer. Tjänsterna ska tillsättas under hösten, gärna i september/oktober, i Göteborg november/december.

Vem är du?

Vi söker dig med en gedigen erfarenhet inom redovisning, har du erfarenhet av bokslut och deklaration för AB, HB och enskild firma är det meriterande. Du är självgående med ett engagerat och ansvarsfullt synsätt på dina arbetsuppgifter, där du även har förmågan att ta egna initiativ samt har ett brinnande intresse för att ge högsta service. Du är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd, både muntligt och skriftligt.

Det kan också vara intressant med dig som inte har lika mycket erfarenhet men ändå rätt personlighet. Om du har en vilja att lära och för övrigt är den vi söker kan det också bli rätt.

Tjänst nr 2 i Lidköping

Vår medarbetare Mia kommer att gå i pension och vi söker hennes efterträdare. Tjänsten är i dag 60% och innefattar förutom ekonomiuppgifter även att ta hand om administration på kontoret. Det kan innebära olika typer av uppgifter, beställa varor, åka ut på ärenden och se till att vi har det trivsamt runt omkring oss. Det ställer krav på egen initiativförmåga och social kompetens. Här kan det räcka att du har erfarenhet som ekonomiassistent och grundläggande kunskaper inom ekonomi.

Vad kan EkonomiGruppen Almgren erbjuda dig?

Vi är en liten personlig byrå som alltid sätter kunden i fokus. Vi är certifierade enligt REX och arbetar aktivt utifrån denna kvalitetssäkring. Idag är vi totalt nio anställda i Göteborg och Lidköping. Som anställd får du kontinuerlig vidareutbildning som vi utformar tillsammans. Träningskort, fri frukt samt ett par personalfester per år är en självklarhet. Stämningen på byrån är mycket god, alla strävar åt samma håll och vi hjälps åt när det behövs.  Var och en sköter efter kompetens i möjligaste mån på egen hand sina arbetsuppgifter och har stor frihet att själv lägga upp sitt arbete.

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30 september. Hittar vi rätt person kan tjänsten tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Carina Granat, se Personal för kontaktinformation. Varmt välkommen med din ansökan!

10 augusti, 2018 11:09