Företaget

EkonomiGruppen Almgren AB bildades 1992 av Tommie Almgren. 2011 köpte Carina Granat verksamheten. I början av 2018 blev Jonas Gabot delägare och ansvarig för lidköpingskontoret. Vi är en liten personlig byrå med nio anställda. Ledorden för oss är service, snabb handläggning och nöjda kunder. Vi har två kontor, ett i Göteborg och ett i Lidköping. De flesta av våra kunder är små och medelstora företag inom regionen, men snabbt växer antalet uppdrag på distans där arbetet sker helt digitalt. Välkommen att boka ett möte om du är intresserad av att veta mer om vår verksamhet!!

LIDKÖPING

   

På vårt kontor i Lidköping arbetar för närvarande fem personer. Vår adress är Fabriksgatan 4 och området vi sitter i kallas Sibirien, vi finns i skepp nr 2. Det ligger i Rörstrandsområdet, vid den stora parkeringen norrut.

GÖTEBORG

Kontoret i Göteborg öppnades under våren 2016. Just nu är fyra personer verksamma här. Kontoret är beläget på Mölndalsvägen 91. Fri parkering på ICA Maxis parkering som ligger precis mitt emot! Åker du spårvagn är det nummer 2 eller 4 till hållplats Varbergsgatan.