Nyheter

Vi söker ny medarbetare

EkonomiGruppen är en REX-certifierad redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, löner, bokslut och skatt. Vi fokuserar på ett nära samarbete med våra kunder där vi levererar en personlig service med hög kvalitet. Vår byrå finns i Göteborg och Lidköping. Vi söker nu en ny redovisningskonsult till vårt Lidköpingskontor.

Arbetsbeskrivning
Som konsult på EkonomiGruppen kommer du att jobba i ett nära samarbete med en mängd företag i flera olika branscher. Du kommer att ha egna kunder som du är ansvarig för och sköter kontakten med. Bolagen består framför allt av små och medelstora bolag. Arbetsuppgifterna består av löpande redovisning, rådgivning, bokslut, årsredovisningar, löner, moms, skatt och deklarationer. Arbetsuppgifterna anpassas efter kundens önskemål. Arbetet är omväxlande, självständigt och utvecklande.

Vi använder i största delen Fortnox, Visma och Wolters Kluwer men det kan variera beroende på kund.

Vem är du?
Vi söker dig med god erfarenhet inom redovisning, bokslut och skatt. I arbetet är du initiativtagande, kundorienterad, noggrann och håller en hög kvalitet på allt du gör. Du är självgående, kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd, både muntligt och skriftligt. Att kunna bemöta din kund på rätt sätt är en vital del i konsultens vardag och därför värdesätter vi din personlighet före dina kunskaper. Har du rätt personlighet och vilja att lära kan du också vara rätt person för oss. Vi är en byrå som ständigt utvecklas och digitaliseras vilket är något som vi även vill att du ska göra.

Vad kan EkonomiGruppen Almgren erbjuda dig?
Vi är en liten personlig byrå som alltid sätter kunden i fokus. Vi är certifierade enligt REX och arbetar aktivt utifrån denna kvalitetssäkring. Idag är vi totalt nio anställda i Göteborg och Lidköping. Som anställd får du kontinuerlig vidareutbildning som vi utformar tillsammans. Träningskort, fri frukt samt ett par personalaktiviteter per år är en självklarhet. Stämningen på byrån är mycket god, alla strävar åt samma håll och vi hjälps åt när det behövs. Var och en sköter efter kompetens i möjligaste mån på egen hand sina arbetsuppgifter och har stor frihet att själv lägga upp sitt arbete.

Anställningsvillkor
Tillträde enligt överenskommelse, heltid och tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kan även tänka oss en deltidstjänst på 80 %.

Är detta något för dig?
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan och CV redan idag, dock senast den 31 maj. Ansökan skickas till jonas@ekogruppen.com.
Frågor om tjänsten besvaras av Jonas Gabot på ovanstående mail eller via telefon 070 202 12 14.

8 april, 2021 18:54

Nya lokaler

Nu har vårt lidköpingskontor flyttat till Sibirien, vi finns i skepp nr 2. Det ligger i Rörstrandsområdet, vid den stora parkeringen norrut. Välkommen att hälsa på!

1 juli, 2018 14:33

Ny hemsida

Ekonomi Gruppen Almgren AB har nu en efterlängtad ny hemsida anpassad för mobiler, paddor och stationära datorer. Killen som hjälpt oss heter Pontus Karlsson, vi är väldigt nöjda med hans arbete!

18 augusti, 2017 15:00

Flytt

Snart kommer EkonomiGruppen att flytta till nya lokaler, detta gäller kontoret i Lidköping. Den 4 juli går flyttlasset, och efter det kan du hitta oss på Fabriksgatan 4, port 31.

Det är i Racerooms lokaler vi sitter, en bit in. Vi ska skylta upp så tydligt vi kan, men slå gärna en signal innan du kommer så kan vi guida dig första gången. Telefonnummer till oss alla hittar du på vår hemsida, www.ekogruppen.com. Det finns en stor parkering precis i närheten, där kan du stå fritt.

Om vi inte ses innan får vi önska Dig en trevlig sommar!!

4 juli, 2017 12:06

Nytt kontor i Göteborg

Under 2016 har vi öppnat kontor i Göteborg. Adressen är Mölndalsvägen 91. Kommer du med bil går det utmärkt att ställa dig på Ica Maxis parkering och sedan bara passera över Mölndalsvägen. Åker du kommunalt stannar spårvagn 2 och 4 alldeles utanför, hållplats Varbergsgatan.

Vill du komma i kontakt med oss ringer du Carina Granath, 070 – 203 29 99, så bokar vi ett möte.

10 juli, 2016 13:44