Nyheter

Vi söker ekonom till EkonomiGruppen Almgren AB

Vi söker ekonom till EkonomiGruppen Almgren AB

EkonomiGruppen är en redovisningsbyrå som levererar tjänster inom redovisning och bokslut, fakturahantering, rådgivning, löner och skatter. Vi fungerar som kundens ekonomiavdelning eller tar hand om valda delar. Vår byrå finns på två orter i Sverige: Göteborg och Lidköping. Vi söker nu en ny ekonom till vårt göteborgskontor.

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom sköter du självständigt all redovisning för våra kunder som framförallt består av små och medelstora bolag. Arbetsuppgifterna består av redovisning, bokslut, årsredovisningar, lönehantering, moms, skatter samt deklarationer. Tjänsten ska tillsättas under hösten, gärna i september/oktober.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet inom redovisning, har du erfarenhet av lönehantering, bokslut och deklaration för AB, HB och enskild firma är det meriterande. Du är självgående med ett engagerat och ansvarsfullt synsätt på dina arbetsuppgifter, där du även har förmågan att ta egna initiativ samt har ett brinnande intresse för att ge högsta service. Du är kommunikativ och har lätt för att göra dig förstådd, både muntligt och skriftligt.

Det kan också vara intressant med dig som inte har lika mycket erfarenhet men ändå rätt personlighet. Om du har en vilja att lära och för övrigt är den vi söker kan det också bli rätt.

Vad kan EkonomiGruppen Almgren erbjuda dig?
Vi är en liten personlig byrå som alltid sätter kunden i fokus. Vi är certifierade enligt REX och arbetar aktivt utifrån denna kvalitetssäkring. Idag är vi totalt nio anställda i Göteborg och Lidköping. Som anställd får du kontinuerlig vidareutbildning som vi utformar tillsammans. Träningskort, fri frukt samt ett par personalfester per år är en självklarhet. Stämningen på byrån är mycket god, alla strävar åt samma håll och vi hjälps åt när det behövs. Var och en sköter efter kompetens i möjligaste mån på egen hand sina arbetsuppgifter och har stor frihet att själv lägga upp sitt arbete.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Hittar vi rätt person kan tjänsten tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Carina Granat, se Personal för kontaktinformation. Varmt välkommen med din ansökan!

23 april, 2019 09:39

Nya lokaler

Nu har vårt lidköpingskontor flyttat till Sibirien, vi finns i skepp nr 2. Det ligger i Rörstrandsområdet, vid den stora parkeringen norrut. Välkommen att hälsa på!

1 juli, 2018 14:33

Ny hemsida

Ekonomi Gruppen Almgren AB har nu en efterlängtad ny hemsida anpassad för mobiler, paddor och stationära datorer. Killen som hjälpt oss heter Pontus Karlsson, vi är väldigt nöjda med hans arbete!

18 augusti, 2017 15:00

Flytt

Snart kommer EkonomiGruppen att flytta till nya lokaler, detta gäller kontoret i Lidköping. Den 4 juli går flyttlasset, och efter det kan du hitta oss på Fabriksgatan 4, port 31.

Det är i Racerooms lokaler vi sitter, en bit in. Vi ska skylta upp så tydligt vi kan, men slå gärna en signal innan du kommer så kan vi guida dig första gången. Telefonnummer till oss alla hittar du på vår hemsida, www.ekogruppen.com. Det finns en stor parkering precis i närheten, där kan du stå fritt.

Om vi inte ses innan får vi önska Dig en trevlig sommar!!

4 juli, 2017 12:06

Nytt kontor i Göteborg

Under 2016 har vi öppnat kontor i Göteborg. Adressen är Mölndalsvägen 91. Kommer du med bil går det utmärkt att ställa dig på Ica Maxis parkering och sedan bara passera över Mölndalsvägen. Åker du kommunalt stannar spårvagn 2 och 4 alldeles utanför, hållplats Varbergsgatan.

Vill du komma i kontakt med oss ringer du Carina Granath, 070 – 203 29 99, så bokar vi ett möte.

10 juli, 2016 13:44