Rekommendationer

Våra kunder betyder allt för oss, se vad de säger om oss:

” För mig är Ekonomigruppen mer av en partner än bara en redovisningsbyrå.

En personlig kontakt ! Jag vet att det alltid blir rätt och jag kan koncentrera mig på det jag är bäst på.

De har skött all min redovisning ,fakturering och rådgivning från att jag startade mitt företag.

Kan varmt rekommenderas ! 

 Jag arbetar med inredningsdesign främst inriktad på detaljhandel, kontor och offentliga miljöer.

Jag hjälper företag att visuellt skapa ideér / design utifrån deras affärside´och vision.

Med en lång erfarenhet och brett kontaktnät kan jag ta idén hela vägen till produktion och genomförande.”

Thomas Kihlberg

Kreatör / BROTHERJOHN RETAIL DESIGN AB

”Människor är olika. Jag är hantverkare, inte ekonom. Jag kan skapa hundratals små världar inuti ägg av strösocker. Men när det kommer till siffror, skatter och avgifter behöver jag verkligen all hjälp jag kan få. Så jag lämnar över min bokföring till Ekonomigruppen. På så sätt vet jag att mina siffror är i ordning och att det alltid finns någon som kan ge mig svar på mina ekonomiska frågor på ett begripligt sätt.”

Johanna-Maria Jonsson

Lyckoägget

”För ett antal år sedan gick vår lön/redovisnings-ekonom i pension. Vi valde då att göra en omorganisation. I stället för att rekrytera bestämde vi oss för att köpa in större delar av det arbetet vi tidigare gjorde själva. Valet föll, efter utvärdering, på ekogruppen. Det har fungerat över förväntan och vi är mer än nöjda med vårt beslut och val av leverantör.”

Markus Åkerstedt

VD

“Hos Ekonomigruppen har jag fått snabb och professionell hjälp sedan första gången vi träffades, och inte minst fått allt förklarat för mig på ett sätt som gör att även jag som inte har någon ekonomibakgrund förstår hur det ligger till. Det har varit viktigt för mig!

När jag låter Ekonomigruppen ta hand om min bokföring kan jag fokusera än mer på det jag gör bäst – det är viktigt för mig i mitt företagande! Jag kan varmt rekommendera dig att anlita Ekonomigruppen!” 

Therese Elgquist

Matkreatör, kokboksförfattare, matkreatör och matstylist

”Jag tävlar fortfarande på hög nivå över hela världen med både bil och mc. Jag jobbar som motorcykelguide i Spanien på vintern och håller även en hel del föredrag. Kan ibland ha en ganska krånglig bokföring. Därför är det jättebra att ha en lokal bra redovisningsbyrå där jag kan åka in och prata. Vårt samarbete har fungerat klockrent så jag kan verkligen rekommendera Ekonomigruppen.”

Peter Lindén

VD Racing & PR AB

”Trots att det nu är ett par år sedan jag startade KALLAND Technology AB möter jag hela tiden nya utmaningar som kräver tid och engagemang och för mig som enmansföretagare är det hela tiden en fråga om prioriteringar. För att kunna frigöra tid för ännu mer kundfokus så valde jag redan från start att ta professionell hjälp med merparten av de ekonomiska processerna. Tack vare det fina stöd jag får från Ekonomigruppen så kan jag släppa mycket av de ekonomiska detaljerna och fokusera mer på de övergripande frågorna istället vilket har frigjort mycket tid för mig.” 

Håkan Sedwall

VD / Maskinförsäljning

”Jag tycker EkonomiGruppen är mycket bra. Jag får mycket hjälp med bokföringen och de ser till att mitt bolag följer lagar och regler. Eftersom jag inte förstår svenska så bra hjälper de mig också med kontakten med nya kunder.”

Kamonwan Phrommasa

Lokalvård